Menu
Meiden B1
Mini's
- 2018 Editie
- Reglementen
- Uitgebreide reglementen
Informatie Hazewind
- Bestuur/Commissies
- Trainers/Coaches
- Scheidsrechters
- vrijwilligers regeling
- Reglement sporthallen
- Reglement competitie
- Aanmelding lidmaatschap
- Toestemmingsverklaring AVG
- Privacy Beleid
Informatie NHV
Verslag eerste fit-handbal training Vorige pagina
Toegevoegd op:   11-09-2016
 

Donderdag 8 september zijn we gestart met de eerste fit-handbal training. Op de eerste avond waren er 7 enthousiaste dames aanwezig. Voor de meesten was het zeer onwennig. De enige handbalervaring, die de meesten hadden, waren één of twee uurtjes ouder-kind training. Na een warming-up, die iedereen op haar eigen tempo kon doen, hebben we het vangen en gooien maar eens geoefend.

 

Dit ging best goed. Afhankelijk van de spierpijn de volgende dag of dagen kunnen we beoordelen hoe goed....

 

Op doel schieten is ook altijd leuk. De meesten zijn zondags slechts toeschouwer bij de wedstrijd van hun kind, maar nu konden ze zelf ondervinden dat in de "hoekjes" schieten toch best lastig is. Als de trainer zei "laag schieten" dan was het voor de keepster toch altijd weer een verrassing waar de bal terecht zou komen.

 

Als afsluiting een spel, waarbij iedereen zo fanatiek kon zijn als ze zelf wilde, want de pionnen op een bank moesten er af gegooid worden. De ballen vlogen door de zaal en moesten zo snel mogelijk weer worden opgehaald. Dit leverde natuurlijk hilarische momenten op.

 

Eén ding is zeker, de lachspieren zijn in ieder geval goed getraind. Het luie zweet was er al vrij snel uit, dus......missie voor deze avond is geslaagd.

 

 

Volgende week weer??