Aantal berichten:

Datum: 28-01-2013
Naam: HTNN Plaats:

Bericht:

Ben jij een jonge enthousiaste handballer/handbalster en ga je na de zomer naar het voortgezet onderwijs of zit je daar al op én wil je in combinatie met school meer met handbal bezig zijn dan is dit iets voor jou!

Het Handbal Talentencentrum Noord Nederland (HTNN) geeft in Groningen onder schooltijd op 3 ochtenden (dinsdag, woensdag en donderdag) van 08.00 – 10.00 uur handbaltrainingen waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van individuele vaardigheden en technieken.

Om te beoordelen of dit iets voor je is nodigen we je uit om zaterdag 2 februari van 09.30 – 11.00 uur een proeftraining te komen volgen in Sporthal de Brug, Donderslaan 160 te Groningen. Neem je eigen bal mee.

Wil je meer weten mail dan naar vang.jaapjager@home.nl.

Het Handbal Talentencentrum Noord Nederland-Groningen werkt samen met het Werkmancollege te Groningen.

Namens de stichting HTNN,

Jaap Jager

Datum: 23-12-2012
Naam: rommie wieringa Plaats: gieten

Hallo allemaal,

Ik wil jullie allemaal fijne feestdagen wensen en een sportief 2013.

En vooral mijn team D1!\"\"

Groetjes, Rommie Wieringa (D1)

Datum: 19-09-2012
Naam: Carmel Handbalschool Drenthe Plaats: Emmen

INFORMATIE AVOND CARMEL HANDBALSCHOOL DRENTHE

MAANDAG 8 OKTOBER 20.00 uur
LOCATIE: CARMEL COLLEGE EMMEN

Deze info avond is bedoeld voor alle verenigingen, trainers, coaches, ouders en andere belangstellenden.

Tijdens deze info avond zal uitleg worden gegeven over de visie en werkwijze van de Carmel handbalschool Drenthe

Iedereen  van harte welkom!

Datum: 28-06-2012
Naam: Bram veninga Plaats: Gieten

Bericht:

hunze toernooi 3de geworden eerste westrijd verloren de rest gewonnen laaste westrijd gelijkgespeeld !

1-2-3-4-5-6

Schrijf wat in het gastenboek