Handbal Clinic 23 december met Lois Abbingh Vorige pagina
Toegevoegd op:   24-11-2017

Beste handbalvereniging,

Op zaterdag 23 december organiseren wij met international Lois Abbingh een handbalclinic in Groningen voor kinderen van 7 t/m 16 jaar. De inschrijving voor deze clinic is vandaag geopend op onze website. De kosten zijn 25 euro per kind, incl. eten/drinken en een foto samen met Lois. Er is ruimte voor maximaal 80 kinderen, vol = vol. We sturen deze e-mail omdat de kinderen van jullie vereniging wellicht interesse hebben in deze clinic. In de bijlage zit een flyer die jullie onder de leden of op de website/social media van de vereniging kunnen verspreiden. Daarnaast hieronder een promotietekst. Mochten er nog vragen zijn over de clinic, dan kunnen jullie mij bereiken op dit e-mailadres. Ook bij interesse in een privé clinic van Lois voor jullie vereniging kunnen jullie contact met mij opnemen.

Speel jij al handbal en wil je later net zo goed worden als international Lois Abbingh? Of volg je handbal op de voet maar heb je het spelletje zelf nog nooit gespeeld? Geef je dan op voor de exclusieve handbalclinic van Lois Abbingh op zaterdag 23 december in Groningen.

Samen met vier professionele trainers leert Lois jou die dag de kneepjes van het vak. Je gaat naar huis met een hoop nieuwe technieken en trucjes. Daarnaast is er ruimte om Lois het hemd van het lijf te vragen. Hoe is het bijvoorbeeld om te spelen op een Wereldkampioenschap en hoe kom je in de Nederlandse selectie? Er is een fotograaf aanwezig die actiefoto’s maakt en iedere deelnemer krijgt als aandenken een foto van hem/haar met Lois. Tijdens de clinic word je als een echte topsporter voorzien van gezonde voeding.

• Datum: zaterdag 23 december 2017
  • Locatie: sporthal handbalvereniging V&S, Kajuit 323, 9733 CX in Groningen
  • Kosten: 25 euro per kind
  • Tijd: 09.00 - 12.00 uur kinderen van 7 t/m 11 jaar
    Tijd: 14.00 – 17.00 uur kinderen van 12 t/m 16 jaar
  • Benodigd: alle kinderen die al handbal spelen dienen hun eigen handbal mee te nemen

Aanmelden kan via de website van sportmarketingbureau Legendary Lanes.

Met sportieve groet,

Jansien van Dijk‚Sportmarketeer