4-8 juli BEACH HANDBAL !!!!! Vorige pagina
Toegevoegd op:   16-04-2017

Van 4 t/m8 juli organiseert HV Hazewind in samenwerking met de stichting Zomeractiviteiten Gieten de 11e editie van het (handbal) beachtoernooi in Gieten. We sluiten op zaterdagavond af met een feestje met live muziek!

Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Speelschema

Dag Datum Categorie
dinsdag 4 juli Dames
woendag 5 juli A's
donderdag 6 juli B's
vrijdag 7 juli C's
zaterdag (overdag) 8 juil D's, E's en F-jes
zaterdag (avond) 8 juli Heren en dames (finale)

We willen bendadrukken dat het een om recreatief toernooi gaat. De scheidsrechters fluiten op vrijwillige basis en hebben een verschillende achtergrond. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop, winnen is meegenomen.

Op dinsdag t/m zaterdag beginnen we om ongeveer 19:00 uur. Op zaterdag worden de wedstrijden overdag tussen 10:30 en 17:00 gespeeld. De exacte tijdstippen volgen later.

Opgave kan via de site van de stichting zomaractiviteiten Gieten:  www.szgieten.nl/beachhandbal/

Wij hebben er nu al zin in.

Tot gauw, Tot Juli!

Margreet, Linda en Astrid