Stemmen voor HV Hazewind bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe Vorige pagina
Toegevoegd op:   03-10-2016

Tijd om te stemmen op Handbalvereniging Hazewind !!

Handbalvereniging Hazewind doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

Kom in actie en steun onze club van 4 t/m 17 oktober! #RCCAssenND

Rabobank Assen en Noord-Drenthe draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 (inclusief BTW en schenkingsrecht) beschikbaar! Natuurlijk doet ook Handbalverenging Hazewind mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Help Hazewind door te stemmen op onze vereniging om zo ons doel te kunnen behalen.

Als lid van de Rabobank ontvang je een stemkaart met een unieke persoonlijke code waarmee je maximaal 2 stemmen kan geven aan Hazewind. Je stemt via een stemtool van 4 t/m 17 oktober 2016.

Houd dus goed de brievenbus in de gaten voor de stemkaart.

Vertel het verder aan familie, vrienden en buren zodat we heel veel stemmen kunnen verwachten. Als de stemperiode van start gaat laten we nog van ons horen.